Gambino Familie

Review of: Gambino Familie

Reviewed by:
Rating:
5
On 03.10.2020
Last modified:03.10.2020

Summary:

VerfГgung? So wird unten rechts dauerhaft ein rotes Icon mit zwei Sprechblasen eingeblendet: Das.

Gambino Familie

unantastbaren Mafia-Familien“, die „die Stadt in ihrer Gewalt hatten“. Die italo-​amerikanischen „Five Families“ Bonanno, Colombo, Gambino. Gambino übernahm dessen Führungsrolle und wurde Boss einer der fünf Familien von New York, die unter ihm als „Gambino-Familie“ bezeichnet wurde. Er. Die Gambino-Familie gilt in Fahnder-Kreisen als die einflussreichste Mafia-​Familie in den USA. Berühmte Hollywood-Filme wie „Der Pate“.

Übersetzung für "Gambino-Familie" im Englisch

Gambino-Familie. Mi piace: Gamerroux-Mafiacontrol. Übersetzung im Kontext von „Gambino-Familie“ in Deutsch-Englisch von Reverso Context: Der neue Kopf der Gambino-Familie ist John Gotti. Als Oberhaupt der Gambino-Familie war Castellano der Pate der Paten, der mächtigste Mafia-Boss Amerikas. Und einer der erfolgreichsten.

Gambino Familie Navigatiemenu Video

Die Erben der Mafia - Italiens junge Paten ZDF Info Doku 2020 HD

SeriГ¶se Gewinnspiele Г¶sterreich SeriГ¶se Gewinnspiele Г¶sterreich. - Sechs Schüsse durchsiebten den Paten der Paten beim „Steakhouse-Massaker“

NZZ Geschichte.

Terwijl Dellacroce de opvolging van Castellano accepteerde, splitste de deal de Gambino-familie effectief in twee rivaliserende facties. Toen Castellano baas werd, onderhandelde hij over een verdeling van verantwoordelijkheden tussen hemzelf en Dellacroce.

Castellano nam de controle over de zogenaamde " witteboordencriminaliteit ", waaronder verduistering van aandelen en andere grote geldrackets. Dellacroce behield de controle over de traditionele Cosa Nostra-activiteiten.

De DeMeo-bemanning zou eind jaren zeventig en midden jaren tachtig tussen de 74 en moorden hebben gepleegd.

Toen Castellano machtiger werd in de Gambino-familie, begon hij grote hoeveelheden geld te verdienen met bouwbeton. Castellano's zoon Philip was de president van Scara-Mix Concrete Corporation, die bijna een monopolie uitoefende op Staten Island op bouwbeton.

In ruil daarvoor gaven de aannemers een smeergeld van twee procent van de contractwaarde aan de Commissie.

Castellano hield ook toezicht op de Gambino-controle van Teamsters Union Local Chapter , dat arbeiders leverde om beton te storten bij alle grote bouwprojecten in New York en Long Island.

Als reactie op de opkomst van de Gambino-familie, richtten federale aanklagers zich op het gezinsleiderschap.

Op 31 maart klaagde een federale grand jury Castellano en 20 andere Gambino-leden en medewerkers aan wegens drugshandel, moord, diefstal en prostitutie.

Het jaar daarop ontving hij een tweede aanklacht wegens zijn rol in de commissie van de maffia. Met een levenslange gevangenisstraf voor beide gevallen, regelde Castellano dat Gotti als waarnemend baas zou dienen naast Thomas Bilotti , Castellano's favoriete capo , en Thomas Gambino in zijn afwezigheid.

Gotti begon ondertussen samen te spannen met collega-ontevreden capo's Frank DeCicco en Joseph "Joe Piney" Armone en soldaten Sammy Gravano en Robert "DiB" DiBernardo gezamenlijk "de vuist" genoemd om Castellano omver te werpen, volhoudend, ondanks de passiviteit van de baas , dat Castellano hem uiteindelijk zou proberen te vermoorden.

Armone's steun was cruciaal; als een gerespecteerde oldtimer die terugging tot de oprichter van de familie, Vincent Mangano , zou hij de nodige geloofwaardigheid verlenen aan de zaak van de samenzweerders.

Gotti was ambitieus en wilde zelf baas worden. Net als andere leden van de familie had Gotti ook een persoonlijke hekel aan Castellano.

Het ontbrak de baas aan geloofwaardigheid op straat , en degenen die hun contributie hadden betaald voor het uitvoeren van banen op straatniveau hadden geen respect voor hem.

Gotti had ook een economisch belang: hij had een run met Castellano op de splitsing die Gotti had overgenomen van kapingen op Kennedy Airport.

Het gerucht ging ook dat Gotti zich uitbreidde tot drugshandel , een lucratieve handel die Castellano had verboden.

Castellano, die mannen van zijn familie had verboden drugs te verhandelen onder bedreiging van de dood, eiste transcripties van de banden en, toen Ruggiero weigerde, dreigde hij Gotti te degraderen.

Het is al lang een regel in de maffia dat het doden van een baas verboden is zonder de steun van een meerderheid van de Commissie. Inderdaad, de geplande treffer van Gotti zou de eerste aanval op een baas zijn geweest sinds Frank Costello in bijna werd gedood.

Gotti wist dat het te riskant zou zijn om steun te zoeken bij de andere vier bazen, aangezien ze al lang banden hadden met Castellano.

Om dit te omzeilen kreeg hij de steun van verschillende belangrijke figuren van zijn generatie in de families Lucchese , Colombo en Bonanno. Hij overwoog de Genovese familie niet te benaderen aangezien Castellano nauwe banden had met de Genovese baas Vincent "Chin" Gigante.

Gotti kon echter ook rekenen op de medeplichtigheid van Gambino consigliere Joseph N. Nadat Dellacroce op 2 december aan kanker stierf, herzag Castellano zijn opvolgingsplan: Bilotti aanstellen als onderbaas van Thomas Gambino als de enige waarnemend baas, terwijl hij plannen maakte om Gotti's bemanning uit elkaar te halen.

Woedend door dit, en Castellano's weigering om Dellacroce's wake bij te wonen , besloot Gotti zijn baas te vermoorden.

Toen DeCicco Gotti de tip gaf dat hij op 16 december een ontmoeting zou hebben met Castellano en verschillende andere Gambino-gangsters in Sparks Steak House , koos Gotti ervoor om van de gelegenheid gebruik te maken.

De avond van de bijeenkomst, toen de baas en onderbaas arriveerden, werden ze in een hinderlaag gelokt en doodgeschoten door huurmoordenaars onder het bevel van Gotti.

Gotti zag de aanrijding vanuit zijn auto met Gravano. Toen de twee mannen hun auto verlieten, schoten vier onbekende mannen hen dood.

Er werd ook aangekondigd dat er een intern onderzoek naar de moord op Castellano aan de gang was. Het was echter een publiek geheim dat Gotti in alles behalve de naam de baas was, en bijna alle capo 's van de familie wisten dat hij degene was geweest achter de hit.

Hij werd formeel geprezen als de nieuwe baas van de Gambino-familie tijdens een bijeenkomst van 20 capo's op 15 januari Gotti stond bekend als "The Dapper Don", bekend om zijn handgemaakte pakken en zijden stropdassen.

In tegenstelling tot zijn collega's deed Gotti weinig moeite om zijn maffia-connecties te verbergen en was hij zeer bereid om interessante soundbites aan de media te geven.

Zijn huis in Howard Beach, Queens, was vaak op televisie te zien. Hij hield ervan om bijeenkomsten met familieleden te houden terwijl hij op openbare plaatsen liep, zodat wetshandhavers de gesprekken niet konden opnemen.

Gotti en Massino hadden een langdurige vriendschap die teruggaat tot de jaren zeventig, toen ze bekend stonden als twee van de meest bekwame truckkapers in New York.

Mob-leiders van de andere families waren woedend over de moord op Castellano en keurden Gotti's spraakmakende stijl af. De sterkste vijand van Gotti was Vincent "Chin" Gigante , een voormalige bondgenoot van Castellano, de baas van de misdaadfamilie uit Genua.

Toen het proces in maart begon, getuigde Piecyk dat hij zich niet kon herinneren wie hem aanviel. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Categorie : Amerikaanse criminele organisatie.

Verborgen categorie: Wikipedia:Pagina's die Timeline gebruiken. The family's fortunes grew through , when Gambino appointed his brother-in-law Paul Castellano as boss upon his death.

Castellano infuriated upstart capo John Gotti , who orchestrated Castellano's murder in Gravano's cooperation brought down Gotti, along with most of the top members of the Gambino family.

Beginning in , the family was headed by Frank Cali until his assassination outside his Staten Island home on March 13, The origins of the Gambino crime family can be traced back to the faction of newly transplanted mafiosi from Palermo, Sicily who were originally led by Ignazio Lupo.

When he and his partner by business and marriage, Giuseppe Morello , were sent to prison for counterfeiting in , Salvatore "Toto" D'Aquila , one of Lupo's chief captains, took over.

As other gangs formed in New York, they acknowledged Morello as their boss of bosses. In , Giuseppe Morello and Ignazio Lupo were sentenced to 30 years in prison for counterfeiting.

With the Morello family weakened, D'Aquila used the opportunity to establish the dominance of what was now his own Palermitani family in East Harlem.

D'Aquila quickly used his ties to other Mafia leaders in the United States to create a network of influence and connections and was soon a powerful force in New York.

By , more Italian gangs had formed in New York City. A third Sicilian gang was formed by Alfred Mineo in Brooklyn.

In south Brooklyn, first Johnny Torrio , then Frankie Yale were leading a new and rising organization. In the Camorra had assassinated Nicholas Morello , head of the Morello gang.

In response, D'Aquila allied with the Morellos to fight the Camorra. In , both Morano and Vollero were convicted of murder and sentenced to life in prison.

With their leadership gone, the two Camorra gangs disappeared and D'Aquila and the Schiro family in Brooklyn took over many of their rackets in Brooklyn.

It was about this time that Joe Masseria , another former Morello captain, began asserting his influence over the Lower East Side's Little Italy and began to come into conflict with D'Aquila's operations there, as Prohibition approached.

In , the United States outlawed the production and sale of alcoholic beverages Prohibition , creating the opportunity for an extremely lucrative illegal racket for the New York gangs.

Masseria had taken over the Morello family interests, and by the mids, had begun to amass power and influence to rival that of D'Aquila.

By the late s, D'Aquila and Masseria were headed for a showdown. In September , Maranzano was himself assassinated in his office by a squad of contract killers.

Luciano kept Maranzano's five families and added a Commission to mediate disputes and prevent more gang warfare. Mangano also received a seat on the new Commission.

Vincent Mangano now took over the family, with Joseph Biondo as consigliere and Albert Anastasia as underboss. Vincent Mangano still believed in the Old World mob traditions of "honor", "tradition", "respect" and "dignity.

To compensate for loss of massive revenues with the end of Prohibition in , Vincent Mangano moved his family into extortion, union racketeering, and illegal gambling operations including horse betting, running numbers and lotteries.

In reality, the Club was a cover for Murder, Inc. Anastasia was the operating head of Murder, Inc. Anastasio was one of the family's biggest earners, steering millions of dollars in kickbacks and payoffs into the family's coffers.

Anastasio made no secret of his ties to the mob; he only had to say "my brother Albert" to get his point across. With the family's backing, the Brooklyn waterfront was Anastasio's bailiwick for 30 years.

Around this time, Carlo Gambino was promoted within the Mangano family, along with another future boss, Gambino's cousin Paul Castellano.

Anastasia and Mangano were usually in conflict, even though they worked together for 20 years. On numerous occasions, Anastasia and Vincent Mangano came close to physical conflict.

Vincent Mangano felt uncomfortable with Anastasia's close ties to Lucky Luciano , Frank Costello , Joseph Bonanno and other top mobsters outside his family.

Mangano was also jealous of Anastasia's strong power base in Murder Inc. In April , Vincent Mangano disappeared without a trace, while his brother Phillip was found dead.

However, it is generally believed that Anastasia murdered both of them. Called to face the Commission , Anastasia refused to accept guilt for the Mangano murders.

However, Anastasia did claim that Vincent Mangano had been planning to kill him. Anastasia was already running the family in Vincent Mangano's "absence" and the Commission members were intimidated by Anastasia.

With the support of Frank Costello , boss of the Luciano crime family , the Commission confirmed Anastasia's ascension as boss of what was now the Anastasia crime family.

Carlo Gambino , a wily character with designs on the leadership himself, maneuvered himself into the position of consigliere.

The former boss of Murder, Inc. With Costello as an ally, Anastasia came to control the Commission. Costello's bitter rival was Vito Genovese , a former underboss for Lucky Luciano.

Since , Genovese had been scheming to remove Costello from power but was not powerful enough to face Anastasia. Anastasia's own brutal actions soon created a favorable climate in New York for his removal.

In , Anastasia ordered the murder of a Brooklyn man, Arnold Schuster , who had aided in the capture of the bank robber Willie Sutton. Anastasia did not like the fact that Schuster had helped the police.

The New York families were outraged by this gratuitous killing that raised a large amount of public furor. Genovese and Lansky soon recruited Carlo Gambino to the conspiracy by offering him the chance to replace Anastasia and become boss himself.

In May , Frank Costello escaped a Genovese-organized murder attempt with a minor injury and decided to resign as boss.

They decided to kill Anastasia. On October 25, , several masked gunmen murdered Anastasia while he was sitting in the barbershop at the Park Sheraton Hotel in Manhattan.

As Anastasia sat in the barber's chair, the three assailants rushed in, shoved the barber out of the way, and started shooting.

The wounded Anastasia allegedly lunged at his killers, but only hit their reflections in the wall mirror. Anastasia died at the scene.

With Anastasia's death, Carlo Gambino became boss of what was now called the Gambino crime family. Joseph Biondo was appointed underboss, however, by , was replaced with Aniello Dellacroce.

Gambino quickly built the family into the most powerful crime family in the United States. He was helped by Meyer Lansky 's offshore gaming houses in Cuba and the Bahamas, a lucrative business for the Cosa Nostra.

In , Joseph "Joe Bananas" Bonanno , the head of the Bonanno crime family , and Joseph Magliocco , the new boss of the Profaci crime family , conspired to kill Gambino and his allies on the Commission.

However, the man entrusted with the job, Joseph Colombo , instead revealed the plot to Gambino. In , Gambino allegedly used his power to orchestrate the shooting of Colombo.

Gambino and his allies were unhappy about Colombo's high public profile. Johnson was tentatively linked to the Gambino family, but no one else was charged in the shooting.

Gambino's influence also stretched into behind-the-scenes control of the Lucchese crime family, led by Carmine "Mr.

Gribbs" Tramunti. Under Gambino, the family gained particularly strong influence in the construction industry.

It acquired behind-the-scenes control of Teamsters Local , which controlled access to most building materials in the New York City area and could literally bring most construction jobs in New York City to a halt.

On October 15, , Carlo Gambino died at home of natural causes. Gambino appeared to believe that his crime family would benefit from Castellano's focus on white collar businesses.

Castellano's succession was confirmed at a meeting on November 24, with Dellacroce present. Allerdings bestanden die danach festgeschriebenen Verhältnisse im Prinzip bereits vor dem Konflikt.

Staten Island war das Arbeitsgebiet von Joseph Profaci. Sie wurde später als Luciano- und als Genovese-Familie klassifiziert. Ihm gehörten u. Beide Familien waren vor allem in Manhattan und Brooklyn tätig.

Als fünfte Familie galt ein Zusammenschluss von Gebürtigen oder Abkömmlingen aus Castellammare del Golfo , die später als Bonanno-Familie bezeichnet wurden.

Bartolomeo "Bobby" Vernace — Capo of a Queens crew. Vernace allegedly operates out of his Vita Cafe in Flushing, Queens, running illegal gambling activities.

Vernace is currently being held at the Metropolitan Detention Center in Brooklyn while awaiting trial. Artuso lives in South Palm Beach, Florida. On January 22, in Fort Lauderdale, Artuso was charged with racketeering.

In September , Artuso was charged with racketeering, mail and wire fraud, and money laundering. Artuso is currently imprisoned at the Coleman Federal Correctional Complex in Florida; his projected release date is August 28, Anthony Ciccone — Capo of the Gambino crew on the Brooklyn waterfront.

Currently imprisoned on several extortion charges. His projected release date is April 24, Louis Vallario — Capo of a crew in Bensonhurst, Brooklyn since the s.

One of the last aides to John Gotti His projected release date is October 15, In , Megale was named acting underboss after Peter Gotti went to prison.

His projected release date is July 18, Augustus Sclafani — former acting capo of the Corrao crew. Sclafani was the overseer of the crew while Corrao was imprisoned, but Sclafani came under indictment in Operation Old Bridge and is currently in prison.

Nicholas Corozzo — Capo. Became a fugitive for almost four months, currently incarcerated on a 13 year sentence. His projected release date is March 2, Dominick Pizzonia — Capo of a crew in Queens.

An enforcer and hitman with John Gotti, Pizzonia is currently serving a year-sentence for gambling and loansharking conspiracy.

His projected release date is on February 28, Ronald Trucchio - Capo of a crew in Queens. Bergin Crew headed by John Gotti in the early 's.

Their first target was Costello on May 2, Costello survived the assassination attempt, but immediately decided to retire as boss in favor of Genovese.

Their second target was Anastasia on October 25, The Gallo brothers from the Colombo family murdered Anastasia in a Manhattan barber shop, opening the was for Gambino to become the new boss of the now-Gambino crime family.

After assuming power, Gambino started conspiring with Lucchese to remove their former ally Genovese. Under Gambino and Lucchese, the Commission pushed Bonanno boss Joseph Bonanno out of power, triggering an internal war in that family.

In the s, the Commission backed the Gallo brothers in their rebellion against Profaci family boss Joe Profaci. In , Gambino's oldest son Thomas Gambino married Lucchese's daughter, strengthening the Gambino and Lucchese family alliance.

Lucchese gave Gambino access into the rackets at the New York airports rackets he controlled and Gambino allowed Lucchese into some of their rackets.

After Lucchese death in July , Gambino used his power over the Commission to make Carmine Tramunti the boss of the Lucchese family.

Gambino continued the alliance with Tramunti's successor, Anthony Corallo. The original Gambino-Lucchese alliance dissolved in after John Gotti ordered the assassination of Castellano without Commission approval.

The Gambino-Lucchese alliance —present was initiated by acting Lucchese boss Steven Crea in The two families extorted the construction industry and made millions of dollars in bid-rigging.

The group was involved in illegal gambling and extortion activities in Westchester. Merola was indicted in and Taccetta was sent back to prison in The alliance was short lived because Eboli borrowed Gambino money that he spent on a drug deal and then lost.

The alliance ended with the July 16, murder of Eboli. As a member of the commission John Gotti helped the Bonanno family boss Massino regain the lost commission seat for his family that occurred in the early s.

The Gambino family helped reorganize the Bonanno family by advising them to stay away from drugs and steer the family toward a more traditional mafia crimes loan sharking, gambling, stock fraud and other crimes.

With the reorganization of the Bonanno Family they have become almost as strong as the Gambino family in the late s.

The Gambino-Westies alliance s-present , The alliance started when the Genovese family went to war with the Westies over control of construction at the Jacob Javits site which Genovese family front boss Anthony Salerno wanted to control.

Nachdem Dellacroce am 2. Dezember verstarb, standen die Gottis endgültig vor der Alternative, entweder selbst getötet zu werden oder Castellano zu beseitigen.

Das gesamte Team, das an diesem Attentat beteiligt war, bestand vermutlich aus 11 Männern inklusive des Hauptauftraggebers John Gotti , wobei Sammy Gravano und Gotti die Tat von einem Auto aus beobachteten.

Gotti war gerne in der Presse präsent, was traditionellere Mafiosi, wie etwa Vincent Gigante, ablehnten. Dieses Attentat wurde vermutlich durch Anthony Casso geplant, der für diese Vendetta engagiert wurde.

Gravano sagte daraufhin gegen Gotti aus. April wurde Gotti daraufhin zu einer lebenslangen Freiheitsstrafe ohne Aussicht auf Bewährung verurteilt.

Failla wurde zu sieben Jahren und Corozzo und zu einer achtjährigen Freiheitsstrafe verurteilt. Die Leitung der Familie wurde daraufhin vom Sohn John Gottis übernommen, bevor auch er zu einer Freiheitsstrafe von 77 Monaten verurteilt wurde.

Als John Gotti am Von einer Stärke von etwa Vollmitgliedern war die Familie auf eine Stärke von Vollmitgliedern geschrumpft.

Von den 21 im Jahre für die Familie tätigen Capos waren nur noch fünf aktiv und 13 der ehemaligen Capos entweder in Haft oder bereits verstorben. Neuerlich in die Schlagzeilen geriet die Gambino-Familie als am 8.

Gambino Familie
Gambino Familie Namensräume Artikel Diskussion. Kino, Inferno Events, Streaming. Indem er Dellacroce die letzte Ehre verweigerte, unterschrieb Castellano sein Todesurteil. Dieses Attentat wurde vermutlich durch Anthony Casso geplant, der für diese Vendetta engagiert wurde. Die Gambino-Familie, einstmals bekannt als Mangano-Familie, ist eine italo-amerikanische Mafiafamilie der amerikanischen Cosa Nostra und eine der sogenannten Fünf Familien von New York City, die dort die organisierte Kriminalität in weiten Teilen. Die Gambino-Familie (Gambino Crime Family), einstmals bekannt als Mangano-​Familie, ist eine italo-amerikanische Mafiafamilie der amerikanischen Cosa. Gambino übernahm dessen Führungsrolle und wurde Boss einer der fünf Familien von New York, die unter ihm als „Gambino-Familie“ bezeichnet wurde. Er. Der amerikanische Mafiosi Francesco Cali ist Opfer eines Anschlags geworden. Unbekannte töten den Kopf der Gambino-Familie mit. The Gambino-Lucchese alliance —present was initiated by acting Lucchese boss Steven Crea in SinceGenovese had been scheming to remove Costello from power but was not powerful enough to face Anastasia. One of the Hotel Equatorial Ho Chi Minh City aides to John Gotti His projected release date is October 15, Retrieved November 9, Prosecutors said that he and Rodolico attempted to obstruct the federal grand jury proceeding into their criminal activities by intimidating a loan shark victim Dealers Casino lying to law enforcement. By the late s, the Bonannos had become almost as strong as the Gambino Familie. He was released in Het beschuldigde 62 mensen van moord, samenzwering, drugshandel, berovingen, afpersing en andere misdrijven. In one line he says " A year earlier, the Camorra had assassinated Nicholas Morello, head of the 2021 Grand Slam Of Darts gang. De opvolging van Castellano werd bevestigd tijdens een bijeenkomst op 24 november, met Dellacroce aanwezig. The Gossiping, Power-Hungry Gambino Crime Family: A Rare Look Inside. A case against reputed Mafia members revealed their conversations when their boss was killed. "The Gambino Crime Family is one of the most recognizable criminal organizations in America. The family originated in the early 's under the leadership o. The Gambino crime family is one of the "Five Families" that dominates organized crime activities in New York City, United States, within the nationwide crimi. Decades have passed since the era when the notorious John J. Gotti strutted around Manhattan and the Gambino family virtually dominated New York City’s organized crime world.. In the years since. Gambino is a famous crime family of New York which was one amongst the Five Families that were known to dominate the organized crime scene in New York City in the 60s. The Gambino family was also known as the Mafia family and the group was named after the boss who was Carlo Gambino. The Day. To compensate for loss of massive revenues with the end of Prohibition inVincent Mangano moved his family into extortion, union racketeering, and illegal gambling operations including horse betting, running numbers and lotteries. As the two men were exiting their car, four unidentified men Tennis Abu Dhabi them to death. On October 25,several masked gunmen Googlefree Slots Anastasia while he was sitting in the barbershop at the Park Sheraton Hotel in Manhattan. Ozone Park Boys. Die Gambino-Familie, einstmals bekannt als Mangano-Familie, ist eine italo-amerikanische Mafiafamilie der amerikanischen Cosa Nostra und eine der sogenannten Fünf Familien von New York City, die dort die organisierte Kriminalität in weiten Teilen beherrschen. De misdaad familie Gambino (uitgesproken) is een van de "Five Families" dat domineren de georganiseerde misdaad activiteiten in New York City, Verenigde Staten, binnen de landelijke crimineel fenomeen bekend als de Amerikaanse topdesignwiki.com groep, die ging door vijf bazen tussen en , is vernoemd naar Carlo Gambino, baas van de familie op het moment van de McClellan hoorzittingen . "The Gambino Crime Family is one of the most recognizable criminal organizations in America. The family originated in the early 's under the leadership o.

Trotzdem: SeriГ¶se Gewinnspiele Г¶sterreich Protective Clean SeriГ¶se Gewinnspiele Г¶sterreich Гberzeugen mit einem tollen Preis-Leistungs-VerhГltnis, ist das. - Inhaltsverzeichnis

Beschreibung anzeigen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Gambino Familie

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.